הום פרייז של הביוקר!
אם נמאס לכם כבר מצ'יפס, תפוחי אדמה אפויים או פירה, אבל אתם כמוני, מתים על תפוחי אדמה- אתם חייבים לנסות את המתכון הזה של הום פרייז בזיגוג מבריק וטעים אש!
אם נמאס לכם כבר מצ'יפס, תפוחי אדמה אפויים או פירה, אבל אתם כמוני, מתים על תפוחי אדמה- אתם חייבים לנסות את המתכון הזה של הום פרייז בזיגוג מבריק וטעים אש!
- מירי כהן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.9 קק״ל 567.7 קק״לפחמימות 123.5 גרם 494.1 גרםשומן 119.4 גרם 477.7 גרםנתרן 810.1 מ״ג 3240.2 מ״גחלבון 120.7 גרם 482.8 גרםסיבים תזונתיים 119.4 גרם 477.6 גרםשומן רווי 119.4 גרם 477.5 גרםכולסטרול 119.4 מ״ג 477.5 מ״גסידן 123.9 מ״ג 495.5 מ״גברזל 119.7 מ״ג 478.7 מ״גאשלגן 159.9 מ״ג 639.5 מ״גאבץ 119.4 מ״ג 477.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות142
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.9 קק״ל 567.7 קק״לפחמימות 123.5 גרם 494.1 גרםשומן 119.4 גרם 477.7 גרםנתרן 810.1 מ״ג 3240.2 מ״גחלבון 120.7 גרם 482.8 גרםסיבים תזונתיים 119.4 גרם 477.6 גרםשומן רווי 119.4 גרם 477.5 גרםכולסטרול 119.4 מ״ג 477.5 מ״גסידן 123.9 מ״ג 495.5 מ״גברזל 119.7 מ״ג 478.7 מ״גאשלגן 159.9 מ״ג 639.5 מ״גאבץ 119.4 מ״ג 477.6 מ״גסגור
מנה שהיא ארוחת צהריים זריזה או תוספת כיפית לכל מנה בשרית, דגים או סלט. הום פרייז- קוביות תפוחי אדמה מטוגנות וקריספיות, שמוקפצות בתערובת רטבים. אצלנו בבית אוהבים אוכל מטוגן, ותפוחי האדמה האלה תמיד קוצרים מחמאות.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 142 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
-
לטיגון חצי עמוק
-
1 בצלקצוץ
-
2 1/2 שיני שוםכתושות
-
1/4 כוס רוטב צ׳ילי מתוק
-
1/4 כוס רוטב טריאקי
-
חופן שומשום
אופן הכנה
- מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה, עד שהם מתחילים להשחים מכל הצדדים.
- מניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
- נפטרים מרוב השמן ומטגנים במחבת את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את רוטב הצ’ילי והטריאקי ומבשלים על להבה בינונית במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
- מפזרים שומשום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה, עד שהם מתחילים להשחים מכל הצדדים.
- מניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
- נפטרים מרוב השמן ומטגנים במחבת את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את רוטב הצ’ילי והטריאקי ומבשלים על להבה בינונית במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
- מפזרים שומשום ומגישים מיד.
למתכונים נוספים
תגובות (0)