רקע מירי כהן

שניצלסושי: שניצל ממולא בשר ואבוקדו

כמה שהמנה הזו נראית יפה ומורכבת, ככה היא פשוטה להכנה! משתמשים במרכיבים בשלל צבעים ומקבלים פרוסות שניצלים יפהפיות שהילדים לא יפסיקו לנשנש
כמה שהמנה הזו נראית יפה ומורכבת, ככה היא פשוטה להכנה! משתמשים במרכיבים בשלל צבעים ומקבלים פרוסות שניצלים יפהפיות שהילדים לא יפסיקו לנשנש
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.4 קק״ל 2689.5 קק״ל
    פחמימות 278.4 גרם 1113.4 גרם
    שומן 264.6 גרם 1058.4 גרם
    נתרן 424.8 מ״ג 1699.1 מ״ג
    חלבון 265.9 גרם 1063.7 גרם
    סיבים תזונתיים 249.3 גרם 997.3 גרם
    שומן רווי 248.6 גרם 994.4 גרם
    כולסטרול 300.9 מ״ג 1203.4 מ״ג
    סידן 268.4 מ״ג 1073.8 מ״ג
    ברזל 246.7 מ״ג 986.7 מ״ג
    אשלגן 707.8 מ״ג 2831.2 מ״ג
    אבץ 249.0 מ״ג 996.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.4 קק״ל 2689.5 קק״ל
    פחמימות 278.4 גרם 1113.4 גרם
    שומן 264.6 גרם 1058.4 גרם
    נתרן 424.8 מ״ג 1699.1 מ״ג
    חלבון 265.9 גרם 1063.7 גרם
    סיבים תזונתיים 249.3 גרם 997.3 גרם
    שומן רווי 248.6 גרם 994.4 גרם
    כולסטרול 300.9 מ״ג 1203.4 מ״ג
    סידן 268.4 מ״ג 1073.8 מ״ג
    ברזל 246.7 מ״ג 986.7 מ״ג
    אשלגן 707.8 מ״ג 2831.2 מ״ג
    אבץ 249.0 מ״ג 996.1 מ״ג
    סגור

אני אמא לילדים שמאוד אוהבים שניצלים, ובכלל- כל מה שמטוגן. שניצלסושי הוא אחד המאכלים האהובים עליהם. זאת מנה פשוטה להכנה, נראית מרהיב ומעבר למראה, גם מאוד מאוד טעימה. חותכים את הרולים לפרוסות ומגישים כמו סושי, עם מלית צבעונית ועסיסית שמתגלה בפנים.

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן במשך כ-7 דקות תוך ערבוב, עד שהבשר מוכן. שומרים בצד.
  3. שמים בקערות נפרדות ביצים טרופות ופירורי לחם.
  4. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
  5. שמים חזה עוף על משטח עבודה עם החלק החלק כלפי מעלה והחלק הצר קרוב אליכם. מורחים על הקצה הקרוב אליכם כפית אריסה (או לפי הטעם) וכף אבוקדו, שמים מעל 2 כפות בשר טחון ומגלגלים לרול שמנמן. ממשיכים עם יתר חזות העוף והמילוי.
  6. טובלים כל רול בביצה, מגלגלים היטב בפירורי לחם לכיסוי מלא ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. הרולים צריכים להיראות כמו שניצלים מטוגנים היטב.
  7. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומצננים קצת.
  8. חותכים כל רול לפרוסות בעובי פרוסות סושי ומגישים.

    שניצלסושי שניצל ממולא בשר ואבוקדו 1
    מנה פשוטה להכנה ומאוד מרשימה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל

    עוד כמה מתכונים שאתם חייבים חייבים להכין!

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody