רקע מירי כהן

הום פרייז של הביוקר!

אם נמאס לכם כבר מצ'יפס, תפוחי אדמה אפויים או פירה, אבל אתם כמוני, מתים על תפוחי אדמה- אתם חייבים לנסות את המתכון הזה של הום פרייז בזיגוג מבריק וטעים אש!
אם נמאס לכם כבר מצ'יפס, תפוחי אדמה אפויים או פירה, אבל אתם כמוני, מתים על תפוחי אדמה- אתם חייבים לנסות את המתכון הזה של הום פרייז בזיגוג מבריק וטעים אש!
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.9 קק״ל 567.7 קק״ל
    פחמימות 123.5 גרם 494.1 גרם
    שומן 119.4 גרם 477.7 גרם
    נתרן 810.1 מ״ג 3240.2 מ״ג
    חלבון 120.7 גרם 482.8 גרם
    סיבים תזונתיים 119.4 גרם 477.6 גרם
    שומן רווי 119.4 גרם 477.5 גרם
    כולסטרול 119.4 מ״ג 477.5 מ״ג
    סידן 123.9 מ״ג 495.5 מ״ג
    ברזל 119.7 מ״ג 478.7 מ״ג
    אשלגן 159.9 מ״ג 639.5 מ״ג
    אבץ 119.4 מ״ג 477.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.9 קק״ל 567.7 קק״ל
    פחמימות 123.5 גרם 494.1 גרם
    שומן 119.4 גרם 477.7 גרם
    נתרן 810.1 מ״ג 3240.2 מ״ג
    חלבון 120.7 גרם 482.8 גרם
    סיבים תזונתיים 119.4 גרם 477.6 גרם
    שומן רווי 119.4 גרם 477.5 גרם
    כולסטרול 119.4 מ״ג 477.5 מ״ג
    סידן 123.9 מ״ג 495.5 מ״ג
    ברזל 119.7 מ״ג 478.7 מ״ג
    אשלגן 159.9 מ״ג 639.5 מ״ג
    אבץ 119.4 מ״ג 477.6 מ״ג
    סגור

מנה שהיא ארוחת צהריים זריזה או תוספת כיפית לכל מנה בשרית, דגים או סלט. הום פרייז- קוביות תפוחי אדמה מטוגנות וקריספיות, שמוקפצות בתערובת רטבים. אצלנו בבית אוהבים אוכל מטוגן, ותפוחי האדמה האלה תמיד קוצרים מחמאות.

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה, עד שהם מתחילים להשחים מכל הצדדים.
  2. מניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
  3. נפטרים מרוב השמן ומטגנים במחבת את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
  4. מוסיפים את רוטב הצ’ילי והטריאקי ומבשלים על להבה בינונית במשך כ-5 דקות.
  5. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
  6. מפזרים שומשום ומגישים מיד.

    הום פרייז 2
    הום פרייז משגעים בקלי קלות! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל

    למתכונים נוספים

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody