צ’יז בולס: כדורי גבינה מטוגנים
אחת המנות המפנקות והמושחתות ביותר שתוכלו להכין בחג השבועות ובכלל. כדורי פירה מפוצצים בתערובת גבינות שנמסה בטיגון ונמתחת בכל ביס. יאמי!
אחת המנות המפנקות והמושחתות ביותר שתוכלו להכין בחג השבועות ובכלל. כדורי פירה מפוצצים בתערובת גבינות שנמסה בטיגון ונמתחת בכל ביס. יאמי!
- מירי כהן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 370.8 קק״ל 2966.6 קק״לפחמימות 73.2 גרם 585.7 גרםשומן 39.4 גרם 315.2 גרםנתרן 966.8 מ״ג 7734.5 מ״גחלבון 45.5 גרם 363.6 גרםסיבים תזונתיים 28.5 גרם 228.1 גרםשומן רווי 34.6 גרם 276.4 גרםכולסטרול 60.4 מ״ג 483.1 מ״גסידן 344.1 מ״ג 2753.0 מ״גברזל 27.6 מ״ג 221.0 מ״גאשלגן 135.8 מ״ג 1086.0 מ״גאבץ 28.3 מ״ג 226.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות371
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 370.8 קק״ל 2966.6 קק״לפחמימות 73.2 גרם 585.7 גרםשומן 39.4 גרם 315.2 גרםנתרן 966.8 מ״ג 7734.5 מ״גחלבון 45.5 גרם 363.6 גרםסיבים תזונתיים 28.5 גרם 228.1 גרםשומן רווי 34.6 גרם 276.4 גרםכולסטרול 60.4 מ״ג 483.1 מ״גסידן 344.1 מ״ג 2753.0 מ״גברזל 27.6 מ״ג 221.0 מ״גאשלגן 135.8 מ״ג 1086.0 מ״גאבץ 28.3 מ״ג 226.6 מ״גסגור
כדורי גבינה סופר פשוטים להכנה והכי מושחתים שיש! צ’יז בולס שנראים כמו פצצות שניצל קטנות וממולאות בכל טוב. אוכלים את הכדורים כשהם עדיין חמים ונהנים מגבינה מותכת נמתחת, שעושה טעם של עוד ועוד.
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 371 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים גס
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
-
30 גרם חמאה
מילוי
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
100 גרם גבינת חמד 5%מפוררת
-
100 גרם גבינה צהובה 22%חתוכה לקוביות קטנות
ציפוי וטיגון
-
70גרם או 1/2 כוס קמח לבן
-
2 ביציםטרופות
-
2 כוסות פירורי לחם
-
לטיגון חצי עמוק
אופן הכנה
- שמים את תפוחי האדמה בסיר, ממלאים מים עד לכיסוי מלא, מוסיפים מלח ואבקת מרק ומערבבים. מרתיחים על להבה בינונית ומבשלים במשך כ-20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
- מסננים את המים, מוסיפים לסיר את החמאה ומרסקים לפירה אחיד וחלק. מצננים.
- מסדרים בקערות נפרדות קמח, ביצים ופירורי לחם ומחממים שמן לטיגון חצי עמוק.
- לוקחים כ-2 כפות פירה ומשטחים על כף היד בדומה לתהליך הכנת קובה. שמים במרכז קצת מכל אחת מהגבינות וסוגרים את מעטפת הפירה מעל המלית לכדור בגודל כדור טניס. מגלגלים ומוודאים שהוא אטום.
- מגלגלים כל כדור בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם עד לכיסוי מלא מכל הצדדים. מסדרים את הכדורים על קרש.
- מטגנים בשמן חם מכל הצדדים עד להזהבה יפה וקבלת מעטפת פריכה וקראנצ’ית.
- מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים מיד.
אופן הכנה
- שמים את תפוחי האדמה בסיר, ממלאים מים עד לכיסוי מלא, מוסיפים מלח ואבקת מרק ומערבבים. מרתיחים על להבה בינונית ומבשלים במשך כ-20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
- מסננים את המים, מוסיפים לסיר את החמאה ומרסקים לפירה אחיד וחלק. מצננים.
- מסדרים בקערות נפרדות קמח, ביצים ופירורי לחם ומחממים שמן לטיגון חצי עמוק.
- לוקחים כ-2 כפות פירה ומשטחים על כף היד בדומה לתהליך הכנת קובה. שמים במרכז קצת מכל אחת מהגבינות וסוגרים את מעטפת הפירה מעל המלית לכדור בגודל כדור טניס. מגלגלים ומוודאים שהוא אטום.
- מגלגלים כל כדור בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם עד לכיסוי מלא מכל הצדדים. מסדרים את הכדורים על קרש.
- מטגנים בשמן חם מכל הצדדים עד להזהבה יפה וקבלת מעטפת פריכה וקראנצ’ית.
- מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים מיד.
עוד מתכונים מושלמים שאתם חייבים להכין!
תגובות (3)
ואו מדהים, אני כבר מתכוננת להכין
שמחים שאהבת!
אמאלה??