רקע מירי כהן

צ’יז בולס: כדורי גבינה מטוגנים

אחת המנות המפנקות והמושחתות ביותר שתוכלו להכין בחג השבועות ובכלל. כדורי פירה מפוצצים בתערובת גבינות שנמסה בטיגון ונמתחת בכל ביס. יאמי!
אחת המנות המפנקות והמושחתות ביותר שתוכלו להכין בחג השבועות ובכלל. כדורי פירה מפוצצים בתערובת גבינות שנמסה בטיגון ונמתחת בכל ביס. יאמי!
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 370.8 קק״ל 2966.6 קק״ל
    פחמימות 73.2 גרם 585.7 גרם
    שומן 39.4 גרם 315.2 גרם
    נתרן 966.8 מ״ג 7734.5 מ״ג
    חלבון 45.5 גרם 363.6 גרם
    סיבים תזונתיים 28.5 גרם 228.1 גרם
    שומן רווי 34.6 גרם 276.4 גרם
    כולסטרול 60.4 מ״ג 483.1 מ״ג
    סידן 344.1 מ״ג 2753.0 מ״ג
    ברזל 27.6 מ״ג 221.0 מ״ג
    אשלגן 135.8 מ״ג 1086.0 מ״ג
    אבץ 28.3 מ״ג 226.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 370.8 קק״ל 2966.6 קק״ל
    פחמימות 73.2 גרם 585.7 גרם
    שומן 39.4 גרם 315.2 גרם
    נתרן 966.8 מ״ג 7734.5 מ״ג
    חלבון 45.5 גרם 363.6 גרם
    סיבים תזונתיים 28.5 גרם 228.1 גרם
    שומן רווי 34.6 גרם 276.4 גרם
    כולסטרול 60.4 מ״ג 483.1 מ״ג
    סידן 344.1 מ״ג 2753.0 מ״ג
    ברזל 27.6 מ״ג 221.0 מ״ג
    אשלגן 135.8 מ״ג 1086.0 מ״ג
    אבץ 28.3 מ״ג 226.6 מ״ג
    סגור

כדורי גבינה סופר פשוטים להכנה והכי מושחתים שיש! צ’יז בולס שנראים כמו פצצות שניצל קטנות וממולאות בכל טוב. אוכלים את הכדורים כשהם עדיין חמים ונהנים מגבינה מותכת נמתחת, שעושה טעם של עוד ועוד.

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

ציפוי וטיגון


אופן הכנה

  1. שמים את תפוחי האדמה בסיר, ממלאים מים עד לכיסוי מלא, מוסיפים מלח ואבקת מרק ומערבבים. מרתיחים על להבה בינונית ומבשלים במשך כ-20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
  2. מסננים את המים, מוסיפים לסיר את החמאה ומרסקים לפירה אחיד וחלק. מצננים.
  3. מסדרים בקערות נפרדות קמח, ביצים ופירורי לחם ומחממים שמן לטיגון חצי עמוק.
  4. לוקחים כ-2 כפות פירה ומשטחים על כף היד בדומה לתהליך הכנת קובה. שמים במרכז קצת מכל אחת מהגבינות וסוגרים את מעטפת הפירה מעל המלית לכדור בגודל כדור טניס. מגלגלים ומוודאים שהוא אטום.
  5. מגלגלים כל כדור בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם עד לכיסוי מלא מכל הצדדים. מסדרים את הכדורים על קרש.
  6. מטגנים בשמן חם מכל הצדדים עד להזהבה יפה וקבלת מעטפת פריכה וקראנצ’ית.
  7. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים מיד.

    צ'יז בולס כדורי גבינה מטוגנים 2
    כדורי גבינה מטוגנים - אי אפשר לעמוד בפיתוי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל

    עוד מתכונים מושלמים שאתם חייבים להכין!

    תגובות (3)

    Avatar

      Avatar
      ציונה

      ואו מדהים, אני כבר מתכוננת להכין

        Avatar
        מירי כהן

        שמחים שאהבת!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody