חזה עוף מוקפץ בטעמים אסייתים
ארוחה שהיא גלגל הצלה במשפחה שלנו: כל פעם שיש בבית ילד רעב וחסר סבלנות, אני מכינה בכמה דקות עבודה, עוף מוקפץ בנוסח אסייתי וכולם מרוצים!
ארוחה שהיא גלגל הצלה במשפחה שלנו: כל פעם שיש בבית ילד רעב וחסר סבלנות, אני מכינה בכמה דקות עבודה, עוף מוקפץ בנוסח אסייתי וכולם מרוצים!
- מירי כהן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.1 קק״ל 2010.4 קק״לפחמימות 10.6 גרם 53.0 גרםשומן 12.2 גרם 61.1 גרםנתרן 1034.4 מ״ג 5171.9 מ״גחלבון 59.4 גרם 296.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 12.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.0 מ״ג 180.1 מ״גברזל 2.4 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 44.2 מ״ג 221.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות402
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.1 קק״ל 2010.4 קק״לפחמימות 10.6 גרם 53.0 גרםשומן 12.2 גרם 61.1 גרםנתרן 1034.4 מ״ג 5171.9 מ״גחלבון 59.4 גרם 296.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 12.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.0 מ״ג 180.1 מ״גברזל 2.4 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 44.2 מ״ג 221.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מנת הדגל של המשפחה בשעות הקטנות של הלילה: אם פתאום תוקף אותנו הרעב, אני מכינה קוביות חזה עוף או פרגיות, מוקפצות ברוטב טריאקי וצ’ילי. זאת מנה זריזה, פשוטה להכנה וממש טעימה, שאני הכי אוהבת להגיש בטורטייה.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 402 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג חזה עוף שלםחתוך לקוביות
-
1 כף שמן זית
-
4 שיני שוםכתושות
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/4 כוס רוטב טריאקי
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
אופן הכנה
- מכניסים את קוביות חזה העוף לתוך קערה ומוסיפים אליה את שמן הזית, השום והתבלינים.
- מערבבים היטב את קוביות חזה העוף והתבלינים בעזרת הידיים ומעסים אותן.
- מחממים מחבת גדולה עם שמן.
- מטגנים במחבת את קוביות חזה העוף המתובלות, במשך 5-6 דקות מכל הצדדים, עד שהן מתחילות להזהיב.
- מוסיפים את הרטבים לקוביות העוף שבמחבת, מנמיכים את הלהבה ומכסים את המחבת.
- ממשיכים לבשל את קוביות העוף ברוטב במשך 3-4 דקות נוספות.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכניסים את קוביות חזה העוף לתוך קערה ומוסיפים אליה את שמן הזית, השום והתבלינים.
- מערבבים היטב את קוביות חזה העוף והתבלינים בעזרת הידיים ומעסים אותן.
- מחממים מחבת גדולה עם שמן.
- מטגנים במחבת את קוביות חזה העוף המתובלות, במשך 5-6 דקות מכל הצדדים, עד שהן מתחילות להזהיב.
- מוסיפים את הרטבים לקוביות העוף שבמחבת, מנמיכים את הלהבה ומכסים את המחבת.
- ממשיכים לבשל את קוביות העוף ברוטב במשך 3-4 דקות נוספות.
- מגישים מיד.
אוכל שילדים ממש ממש אוהבים!
תגובות (6)
הכנתי היום לצהריים פשוט מעדן
משמח לקרוא, סיגל!