רקע מירי כהן

בוריקה עם פירה, בשר וביצה

ארוחת צהריים בשרית מושלמת בקלי קלות! בוריקה - עלה סיגר קריספי מבחוץ במילוי רך מבפנים של פירה תפוחי אדמה, בשר טחון וביצה ומטוגן בשמן חם, פשוט מעדן
ארוחת צהריים בשרית מושלמת בקלי קלות! בוריקה - עלה סיגר קריספי מבחוץ במילוי רך מבפנים של פירה תפוחי אדמה, בשר טחון וביצה ומטוגן בשמן חם, פשוט מעדן
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    643
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 643.4 קק״ל 2573.6 קק״ל
    פחמימות 97.6 גרם 390.5 גרם
    שומן 85.8 גרם 343.4 גרם
    נתרן 1295.5 מ״ג 5181.8 מ״ג
    חלבון 104.8 גרם 419.2 גרם
    סיבים תזונתיים 60.1 גרם 240.5 גרם
    שומן רווי 69.1 גרם 276.2 גרם
    כולסטרול 469.3 מ״ג 1877.1 מ״ג
    סידן 117.6 מ״ג 470.5 מ״ג
    ברזל 64.4 מ״ג 257.6 מ״ג
    אשלגן 505.8 מ״ג 2023.3 מ״ג
    אבץ 68.9 מ״ג 275.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    643
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 643.4 קק״ל 2573.6 קק״ל
    פחמימות 97.6 גרם 390.5 גרם
    שומן 85.8 גרם 343.4 גרם
    נתרן 1295.5 מ״ג 5181.8 מ״ג
    חלבון 104.8 גרם 419.2 גרם
    סיבים תזונתיים 60.1 גרם 240.5 גרם
    שומן רווי 69.1 גרם 276.2 גרם
    כולסטרול 469.3 מ״ג 1877.1 מ״ג
    סידן 117.6 מ״ג 470.5 מ״ג
    ברזל 64.4 מ״ג 257.6 מ״ג
    אשלגן 505.8 מ״ג 2023.3 מ״ג
    אבץ 68.9 מ״ג 275.6 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
מירי כהן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירה

בשר טחון


אופן הכנה

  1. בסיר עם מים רותחים מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים.
  2. מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומועכים לפירה. מוסיפים את אבקת מרק העוף והמלח ומערבבים. מניחים בצד.
  3. מטגנים במחבת את הבצל עם מעט שמן. מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים כל הזמן. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטגן את הבשר עד השחמה. מעבירים לקערה ומניחים בצד.
  4. מכינים את הקערה עם פירה תפוחי האדמה, הקערה עם הבשר הטחון, קערה עם ביצה (לכל בוריקה שוברים ביצה אחת) ועלה הסיגר.
  5. מניחים עלה סיגר על משטח העבודה, שמים על החצי שלו שקרוב אלינו את הפירה, בשר טחון מעל, באמצע הבשר מניחים את הביצה וסוגרים את העלה לחצי מעל המילוי.
  6. מטגנים את עלה הסיגר הממולא במחבת עם שמן חם בגובה של כ-2 ס”מ. מטגנים במשך כמה דקות מכל צד עד הזהבה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (16)

    Avatar

      Avatar
      מחמוד תפאגל ממיך

      תשימו ביצת שליו בבוריקה אפילו שתים לא ישפך לכם

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody