שניצלסושי: שניצל ממולא בשר ואבוקדו
כמה שהמנה הזו נראית יפה ומורכבת, ככה היא פשוטה להכנה! משתמשים במרכיבים בשלל צבעים ומקבלים פרוסות שניצלים יפהפיות שהילדים לא יפסיקו לנשנש
כמה שהמנה הזו נראית יפה ומורכבת, ככה היא פשוטה להכנה! משתמשים במרכיבים בשלל צבעים ומקבלים פרוסות שניצלים יפהפיות שהילדים לא יפסיקו לנשנש
- מירי כהן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 672.4 קק״ל 2689.5 קק״לפחמימות 278.4 גרם 1113.4 גרםשומן 264.6 גרם 1058.4 גרםנתרן 424.8 מ״ג 1699.1 מ״גחלבון 265.9 גרם 1063.7 גרםסיבים תזונתיים 249.3 גרם 997.3 גרםשומן רווי 248.6 גרם 994.4 גרםכולסטרול 300.9 מ״ג 1203.4 מ״גסידן 268.4 מ״ג 1073.8 מ״גברזל 246.7 מ״ג 986.7 מ״גאשלגן 707.8 מ״ג 2831.2 מ״גאבץ 249.0 מ״ג 996.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות672
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 672.4 קק״ל 2689.5 קק״לפחמימות 278.4 גרם 1113.4 גרםשומן 264.6 גרם 1058.4 גרםנתרן 424.8 מ״ג 1699.1 מ״גחלבון 265.9 גרם 1063.7 גרםסיבים תזונתיים 249.3 גרם 997.3 גרםשומן רווי 248.6 גרם 994.4 גרםכולסטרול 300.9 מ״ג 1203.4 מ״גסידן 268.4 מ״ג 1073.8 מ״גברזל 246.7 מ״ג 986.7 מ״גאשלגן 707.8 מ״ג 2831.2 מ״גאבץ 249.0 מ״ג 996.1 מ״גסגור
אני אמא לילדים שמאוד אוהבים שניצלים, ובכלל- כל מה שמטוגן. שניצלסושי הוא אחד המאכלים האהובים עליהם. זאת מנה פשוטה להכנה, נראית מרהיב ומעבר למראה, גם מאוד מאוד טעימה. חותכים את הרולים לפרוסות ומגישים כמו סושי, עם מלית צבעונית ועסיסית שמתגלה בפנים.
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 672 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 בצלקצוץ
-
250 גרם בשר בקר טחון
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם
-
או ממרח חריף אחר, לפי הטעם
-
1 אבוקדו קטןקלוף ומגולען, מעוך בעזרת מזלג
-
3 ביצים
-
2 כוסות פירורי לחם
-
לטיגון חצי עמוק
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן במשך כ-7 דקות תוך ערבוב, עד שהבשר מוכן. שומרים בצד.
- שמים בקערות נפרדות ביצים טרופות ופירורי לחם.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
- שמים חזה עוף על משטח עבודה עם החלק החלק כלפי מעלה והחלק הצר קרוב אליכם. מורחים על הקצה הקרוב אליכם כפית אריסה (או לפי הטעם) וכף אבוקדו, שמים מעל 2 כפות בשר טחון ומגלגלים לרול שמנמן. ממשיכים עם יתר חזות העוף והמילוי.
- טובלים כל רול בביצה, מגלגלים היטב בפירורי לחם לכיסוי מלא ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. הרולים צריכים להיראות כמו שניצלים מטוגנים היטב.
- מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומצננים קצת.
- חותכים כל רול לפרוסות בעובי פרוסות סושי ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן במשך כ-7 דקות תוך ערבוב, עד שהבשר מוכן. שומרים בצד.
- שמים בקערות נפרדות ביצים טרופות ופירורי לחם.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
- שמים חזה עוף על משטח עבודה עם החלק החלק כלפי מעלה והחלק הצר קרוב אליכם. מורחים על הקצה הקרוב אליכם כפית אריסה (או לפי הטעם) וכף אבוקדו, שמים מעל 2 כפות בשר טחון ומגלגלים לרול שמנמן. ממשיכים עם יתר חזות העוף והמילוי.
- טובלים כל רול בביצה, מגלגלים היטב בפירורי לחם לכיסוי מלא ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה. הרולים צריכים להיראות כמו שניצלים מטוגנים היטב.
- מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומצננים קצת.
- חותכים כל רול לפרוסות בעובי פרוסות סושי ומגישים.
עוד כמה מתכונים שאתם חייבים חייבים להכין!
תגובות (0)