רקע מירי כהן

לוטי טורטי: קינוח מ-3 מרכיבים בלבד!

לוטי טורטי הוא קינוח רוזלך בצ'יק לעסוקים שבינינו. כל מה שצריך זה טורטייה, ממרח שאתם אוהבים ועשר דקות פנויות מזמנכם
לוטי טורטי הוא קינוח רוזלך בצ'יק לעסוקים שבינינו. כל מה שצריך זה טורטייה, ממרח שאתם אוהבים ועשר דקות פנויות מזמנכם
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    327
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 326.6 קק״ל 1633.0 קק״ל
    פחמימות 115.8 גרם 579.0 גרם
    שומן 108.2 גרם 541.2 גרם
    נתרן 177.0 מ״ג 885.0 מ״ג
    חלבון 94.2 גרם 470.8 גרם
    סיבים תזונתיים 93.3 גרם 466.6 גרם
    שומן רווי 96.0 גרם 480.2 גרם
    כולסטרול 93.0 מ״ג 465.0 מ״ג
    סידן 96.7 מ״ג 483.4 מ״ג
    ברזל 93.2 מ״ג 465.8 מ״ג
    אשלגן 116.2 מ״ג 581.0 מ״ג
    אבץ 93.1 מ״ג 465.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    327
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 326.6 קק״ל 1633.0 קק״ל
    פחמימות 115.8 גרם 579.0 גרם
    שומן 108.2 גרם 541.2 גרם
    נתרן 177.0 מ״ג 885.0 מ״ג
    חלבון 94.2 גרם 470.8 גרם
    סיבים תזונתיים 93.3 גרם 466.6 גרם
    שומן רווי 96.0 גרם 480.2 גרם
    כולסטרול 93.0 מ״ג 465.0 מ״ג
    סידן 96.7 מ״ג 483.4 מ״ג
    ברזל 93.2 מ״ג 465.8 מ״ג
    אשלגן 116.2 מ״ג 581.0 מ״ג
    אבץ 93.1 מ״ג 465.5 מ״ג
    סגור

קבלו את מתכון הבית שלנו לרוזלך משגעים שמכינים מטורטיות בכמה דקות עבודה. אפשר למרוח על הטורטיות כל ממרח שאתם אוהבים, אני מכינה לפעמים עם ממרח שוקולד, לפעמים עם חמאת בוטנים או כמו כאן, עם ממרח לוטוס. מדובר בקינוח זריז, מושחת וממכר.

בראנץ'
מירי כהן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. על משטח עבודה מניחים שלוש טורטיות ומורחים עליהן כמות נדיבה של ממרח לוטוס.
  2. מגלגלים את הטורטייה הראשונה לגליל הדוק, מניחים אותה על קצה הטורטייה השנייה ומגלגלים אותן יחד. ממשיכים באותה צורה עם הטורטייה השלישית עד שמתקבל רול שמנמן.
  3. מחממים מחבת יבשה ומניחים את רול הטורטייה עם התפר כלפי מטה. מטגנים כדקה עד להזהבה. מסובבים את הרול וממשיכים לטגן עד שהוא זהוב מכל הצדדים.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר. חותכים לפרוסות בדומה לרוזלך ומגישים מיד.

    לוטי טורטי 2
    כמה פשוט ככה טעים, קינוח מ-3 מרכיבים! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל


    עוד קינוחים שאתם חייבים להכין!

    תגובות (10)

    Avatar

      Avatar
      מירי

      הי מירי, סליחה על כל הטיוטות. האם אפשר להכין ביום חמישי לשבת או שזה טוב רק בסמוך להכנה

        Avatar
        מירי כהן

        היי מירי, יש להכין בסמוך להגשה.

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody