-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 27.0 קק״ל 215.6 קק״לפחמימות 0.2 גרם 1.4 גרםשומן 1.9 גרם 15.4 גרםנתרן 48.7 מ״ג 389.2 מ״גחלבון 2.3 גרם 18.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 8.8 מ״ג 70.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 22.1 מ״ג 176.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות27
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 27.0 קק״ל 215.6 קק״לפחמימות 0.2 גרם 1.4 גרםשומן 1.9 גרם 15.4 גרםנתרן 48.7 מ״ג 389.2 מ״גחלבון 2.3 גרם 18.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 8.8 מ״ג 70.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 22.1 מ״ג 176.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 27 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה גבינה צהובה 28%8 יחידות חטיף אצבעות גבינה
-
2 ביצים Lטרופות
-
1 שקית פירורי לחם מוזהביםעם שומשום
-
לטיגון
אופן הכנה
- שופכים שמן למחבת עד לגובה של כ-2 ס”מ.
- מכינים צלחת אחת עם ביצים טרופות וצלחת שנייה עם פירורי לחם ושומשום.
- טובלים את אצבעות הגבינה בביצים הטרופות ואז בפירורי הלחם.
- מעבירים את אצבעות הגבינה למחבת עם השמן החם, ומטגנים במשך כמה דקות מכל צד, עד הזהבה.
- מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
אופן הכנה
- שופכים שמן למחבת עד לגובה של כ-2 ס”מ.
- מכינים צלחת אחת עם ביצים טרופות וצלחת שנייה עם פירורי לחם ושומשום.
- טובלים את אצבעות הגבינה בביצים הטרופות ואז בפירורי הלחם.
- מעבירים את אצבעות הגבינה למחבת עם השמן החם, ומטגנים במשך כמה דקות מכל צד, עד הזהבה.
- מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
איזה רוטב את ממליצה להכין עם האצבעות?
היי קארין, כל רוטב עגבניות שאת אוהבת, פסטו, מיונז שום, צ’ילי מתוק. ממש תלוי בטעם האישי! מקווה שעזרתי 🙂
וואוווו מדהיםם עשיתי את האצבעות גבינה עם עצבאות גבינה של עמק ויצא מדהים!!!תודה על המתכון
בשמחה!
לא הצלחתי להבין איזה אצבעות גבינה טובלים בביצים ופירורי לחם ומטגנים מטגנים? המתכון לא ברור
היי חי, אצבעות גבינה צהובה המגיעות בשקית ונמכרות ברוב הסופרים.