רקע מירי כהן

צ’ימיצ’ורי: הרוטב המושלם מהמטבח הארגנטינאי

צ'ימיצ'ורי הוא רוטב או מטבל מהמטבח הארגנטינאי על טהרת עשבי תיבול ושמן זית. יש לו שימושים רבים, והוא אפילו יכול לשמש חומר גלם בבישול ואפייה
צ'ימיצ'ורי הוא רוטב או מטבל מהמטבח הארגנטינאי על טהרת עשבי תיבול ושמן זית. יש לו שימושים רבים, והוא אפילו יכול לשמש חומר גלם בבישול ואפייה
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    7660
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7660.0 קק״ל 7660.0 קק״ל
    פחמימות 143.1 גרם 143.1 גרם
    שומן 976.9 גרם 976.9 גרם
    נתרן 8360.1 מ״ג 8360.1 מ״ג
    חלבון 142.3 גרם 142.3 גרם
    סיבים תזונתיים 142.6 גרם 142.6 גרם
    שומן רווי 251.8 גרם 251.8 גרם
    כולסטרול 134.2 מ״ג 134.2 מ״ג
    סידן 540.5 מ״ג 540.5 מ״ג
    ברזל 156.0 מ״ג 156.0 מ״ג
    אשלגן 1700.9 מ״ג 1700.9 מ״ג
    אבץ 136.9 מ״ג 136.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    7660
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7660.0 קק״ל 7660.0 קק״ל
    פחמימות 143.1 גרם 143.1 גרם
    שומן 976.9 גרם 976.9 גרם
    נתרן 8360.1 מ״ג 8360.1 מ״ג
    חלבון 142.3 גרם 142.3 גרם
    סיבים תזונתיים 142.6 גרם 142.6 גרם
    שומן רווי 251.8 גרם 251.8 גרם
    כולסטרול 134.2 מ״ג 134.2 מ״ג
    סידן 540.5 מ״ג 540.5 מ״ג
    ברזל 156.0 מ״ג 156.0 מ״ג
    אשלגן 1700.9 מ״ג 1700.9 מ״ג
    אבץ 136.9 מ״ג 136.9 מ״ג
    סגור

צ׳ימיצ׳ורי זה רוטב מושלם שאפשר לשדך לבשרים, דגים, עראייס, חצילים וכמעט לכל דבר אחר. קיבלתי את המתכון הזה מהבן שלי, ומאז אני מכינה אותו ומחלקת בקופסאות לכל בני המשפחה המורחבת.

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים בקערת בלנדר את עשבי התיבול, טוחנים לתערובת דקה ומעבירים לקערה גדולה.
  2. מכניסים לקערת הבלנדר את הלימון, הגמבה והבצל וטוחנים דק. מוסיפים לקערת עשבי התיבול ומערבבים היטב.
  3. מתבלים את הצ’ימיצ’ורי בכל התבלינים ויוצקים מעליו שמן זית עד שהוא מציף את התערובת. מערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מעבירים לצנצנות או לקופסאות ושומרים במקרר.

    צ'מיצ'ורי טעים של מירי כהן
    הכי כיף? על סטייק! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody