רקע מירי כהן

קרמשניט כמו בקונדיטוריה

טייק אופ זריז על קינוח קרמשניט שבדרך כלל קונים בקונדיטוריה. כל אחד יוכל להכין בקלות את הגרסה הזו, על בסיס בצק עלים מוכן והיא תהיה פריכה ומלאה בקרם כמו המקור
טייק אופ זריז על קינוח קרמשניט שבדרך כלל קונים בקונדיטוריה. כל אחד יוכל להכין בקלות את הגרסה הזו, על בסיס בצק עלים מוכן והיא תהיה פריכה ומלאה בקרם כמו המקור
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    465
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.3 קק״ל 4653.0 קק״ל
    פחמימות 79.1 גרם 791.0 גרם
    שומן 19.4 גרם 194.0 גרם
    נתרן 397.8 מ״ג 3978.0 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 94.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 97.4 גרם
    כולסטרול 1.2 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 26.8 מ״ג 268.3 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 39.0 מ״ג
    אשלגן 107.9 מ״ג 1079.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    465
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.3 קק״ל 4653.0 קק״ל
    פחמימות 79.1 גרם 791.0 גרם
    שומן 19.4 גרם 194.0 גרם
    נתרן 397.8 מ״ג 3978.0 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 94.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 97.4 גרם
    כולסטרול 1.2 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 26.8 מ״ג 268.3 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 39.0 מ״ג
    אשלגן 107.9 מ״ג 1079.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור

קינוח קרמשניט לא חייב להיות מסובך! מכינים קינוחי קרמשניט אישיים בקלות ובזריזות מבצק עלים מוכן, ממלאים בקרם קצפת מתוק ואוורירי, שאפשר להכין מראש ומפתיעים את המשפחה בקינוח רך ונימוח במעטפת קריספית משגעת.

ארוחת השבת שלנו
מירי כהן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

קרם


אופן הכנה

  1. מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את הבצק המוכן לריבועים בגודל הרצוי למנה ומסדרים אותם בתבנית.
  3. אופים את דפי הבצק במשך כ-15 דקות או עד שהם מזהיבים.
  4. מוציאים מהתנור ומניחים בצד להצטנן בטמפרטורת החדר.
  5. מכינים את הקרם: מכניסים את כל מרכיבי הקרם לקערת המיקסר עם וו הבלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
  6. מרכיבים את הקינוח: חותכים בעדינות את ריבועי הבצק בעזרת סכין משוננת באמצע לאורכם, אבל לא עד הסוף, כי נרצה ליצור מעין “כיס”.
  7. לתוך כל כיס מכניסים 2 כפות נדיבות מהקרם שהכנו.
  8. מסדרים את הקרמשניט על צלחות הגשה ולפני ההגשה זורים עליהם אבקת סוכר.
    קרמשניט כמו בקונדיטוריה 2
    תוצאה של קונדיטוריה במינימום עבודה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל

     

    הערות

    • אפשר להשתמש בבצק עלים שחתוך מראש לריבועים.

    עוד מתכונים מתוקים אמא'לה ואבא'לה:

    תגובות (6)

    Avatar

      Avatar
      הדר

      באיזו חברה וסוג הבצק עלים שהשתמשת?

        Avatar
        מירי כהן

        שם החברה באמת לא משנה, מומלץ להשתמש בבצק עלים איכותי על בסיס חמאה, שיש בכל סופר.

        Avatar
        לילך בן זינו

        רציתי לשאול אנחנו מפונים ואין לי תנור השאלה אם אפשר לאפות את בצק העלים בטוסטר ואיך כי כשניסיתי העלים לא התנפחו לי

        Avatar
        מירי כהן

        היי לילך, מקווה שתשובו לביתכם בקרוב. בעייתי לאפות בטוסטר בגלל שהוא למעשה מועך את בצק העלים ולא מאפשר לו להתנפח. לצערי אין לזה ממש פתרון מלבד תנור או טוסטר אובן

        Avatar
        מירי כהן

        לא, קרמשניט מכינים אך ורק עם בצק עלים.

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody