עוגת לוטוס פרווה מושלמת
המתכון הזה מוכיח שעוגה יכולה להיות טעימה ומרשימה, גם בלי שמשקיעים בהכנתה שעות ארוכות. נסו את עוגת הלוטוס הזו ותראו שהיא תיכנס לרשימת המתכונים הקבועה שלכם
המתכון הזה מוכיח שעוגה יכולה להיות טעימה ומרשימה, גם בלי שמשקיעים בהכנתה שעות ארוכות. נסו את עוגת הלוטוס הזו ותראו שהיא תיכנס לרשימת המתכונים הקבועה שלכם
- מירי כהן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 15954.8 קק״ל 15954.8 קק״לפחמימות 11386.3 גרם 11386.3 גרםשומן 11274.5 גרם 11274.5 גרםנתרן 12689.9 מ״ג 12689.9 מ״גחלבון 10960.8 גרם 10960.8 גרםסיבים תזונתיים 10938.4 גרם 10938.4 גרםשומן רווי 11101.5 גרם 11101.5 גרםכולסטרול 10942.8 מ״ג 10942.8 מ״גסידן 11022.0 מ״ג 11022.0 מ״גברזל 10937.6 מ״ג 10937.6 מ״גאשלגן 11147.6 מ״ג 11147.6 מ״גאבץ 10937.5 מ״ג 10937.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות15955
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 15954.8 קק״ל 15954.8 קק״לפחמימות 11386.3 גרם 11386.3 גרםשומן 11274.5 גרם 11274.5 גרםנתרן 12689.9 מ״ג 12689.9 מ״גחלבון 10960.8 גרם 10960.8 גרםסיבים תזונתיים 10938.4 גרם 10938.4 גרםשומן רווי 11101.5 גרם 11101.5 גרםכולסטרול 10942.8 מ״ג 10942.8 מ״גסידן 11022.0 מ״ג 11022.0 מ״גברזל 10937.6 מ״ג 10937.6 מ״גאשלגן 11147.6 מ״ג 11147.6 מ״גאבץ 10937.5 מ״ג 10937.5 מ״גסגור
עוגת לוטוס פרווה ברבע שעה הכנה! קלה ומהירה, מרשימה ביופייה והכי חשוב כל כך טעימה. אני הכנתי את העוגה בגרסת פרווה, כמו רוב העוגות שלי, אבל לגמרי אפשר להכין אותה גם בגרסה חלבית.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 15955 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
250 גרם עוגיות לוטוסכ-35 עוגיות
-
150 גרם מחמאהמומסת. לגרסה חלבית- אפשר להשתמש בחמאה
קרם
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת צמחית להקצפהלגרסה חלבית- אפשר להשתמש בשמנת מתוקה חלבית
-
80גרם או 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 שקית סוכר וניל
ציפוי
-
1/2 צנצנת ממרח לוטוסמומס
קישוט
-
4 שלמות ו-4 טחונות
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: שמים בקערת מעבד המזון את העוגיות וטוחנים אותן היטב לפירורים דקים.
- מוסיפים את המחמאה המומסת וממשיכים לטחון עד לקבלת תערובת במרקם אחיד ולח.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה בתחתית ובפס נייר אפייה לרוחב הדופן, מעבירים את תערובת העוגיות לתבנית ומהדקים היטב לתחתית ומכניסים למקרר.
- מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם וו בלון (מקציף) שמים את כל מרכיבי הקרם ומקציפים לקצפת יציבה. שופכים את הקרם מעל הבסיס שהתייצב במקרר ומיישרים.
- מעל שכבת הקצפת יוצקים את ממרח הלוטוס ומיישרים בעדינות לכיסוי מלא.
- מפזרים על העוגה עוגיות לוטוס טחונות ומטביעים במרכז העוגה 3-4 עוגיות שלמות. לאחר שמסיימים לקשט, מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
- מחלצים מהתבנית ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
עוגת יום הולדת בטעם של פעם
ככה עושים את זה: עוגת ביסקוויטים של אמא
עוגת מוס שוקולד מרשימה ב-10 דקות
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: שמים בקערת מעבד המזון את העוגיות וטוחנים אותן היטב לפירורים דקים.
- מוסיפים את המחמאה המומסת וממשיכים לטחון עד לקבלת תערובת במרקם אחיד ולח.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה בתחתית ובפס נייר אפייה לרוחב הדופן, מעבירים את תערובת העוגיות לתבנית ומהדקים היטב לתחתית ומכניסים למקרר.
- מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם וו בלון (מקציף) שמים את כל מרכיבי הקרם ומקציפים לקצפת יציבה. שופכים את הקרם מעל הבסיס שהתייצב במקרר ומיישרים.
- מעל שכבת הקצפת יוצקים את ממרח הלוטוס ומיישרים בעדינות לכיסוי מלא.
- מפזרים על העוגה עוגיות לוטוס טחונות ומטביעים במרכז העוגה 3-4 עוגיות שלמות. לאחר שמסיימים לקשט, מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
- מחלצים מהתבנית ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
עוגת יום הולדת בטעם של פעם
ככה עושים את זה: עוגת ביסקוויטים של אמא
עוגת מוס שוקולד מרשימה ב-10 דקות
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין!
תגובות (13)
התחתית של העוגה יצאה קשה
היי ענת, התחתית של העוגה יותר קראנצ’ית וקשה. מומלץ להגיש את העוגה לאחר 10 דק’ לפחות כשיצאה מקירור