רקע מירי כהן

עוגת לוטוס פרווה מושלמת

המתכון הזה מוכיח שעוגה יכולה להיות טעימה ומרשימה, גם בלי שמשקיעים בהכנתה שעות ארוכות. נסו את עוגת הלוטוס הזו ותראו שהיא תיכנס לרשימת המתכונים הקבועה שלכם
המתכון הזה מוכיח שעוגה יכולה להיות טעימה ומרשימה, גם בלי שמשקיעים בהכנתה שעות ארוכות. נסו את עוגת הלוטוס הזו ותראו שהיא תיכנס לרשימת המתכונים הקבועה שלכם
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    15955
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 15954.8 קק״ל 15954.8 קק״ל
    פחמימות 11386.3 גרם 11386.3 גרם
    שומן 11274.5 גרם 11274.5 גרם
    נתרן 12689.9 מ״ג 12689.9 מ״ג
    חלבון 10960.8 גרם 10960.8 גרם
    סיבים תזונתיים 10938.4 גרם 10938.4 גרם
    שומן רווי 11101.5 גרם 11101.5 גרם
    כולסטרול 10942.8 מ״ג 10942.8 מ״ג
    סידן 11022.0 מ״ג 11022.0 מ״ג
    ברזל 10937.6 מ״ג 10937.6 מ״ג
    אשלגן 11147.6 מ״ג 11147.6 מ״ג
    אבץ 10937.5 מ״ג 10937.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    15955
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 15954.8 קק״ל 15954.8 קק״ל
    פחמימות 11386.3 גרם 11386.3 גרם
    שומן 11274.5 גרם 11274.5 גרם
    נתרן 12689.9 מ״ג 12689.9 מ״ג
    חלבון 10960.8 גרם 10960.8 גרם
    סיבים תזונתיים 10938.4 גרם 10938.4 גרם
    שומן רווי 11101.5 גרם 11101.5 גרם
    כולסטרול 10942.8 מ״ג 10942.8 מ״ג
    סידן 11022.0 מ״ג 11022.0 מ״ג
    ברזל 10937.6 מ״ג 10937.6 מ״ג
    אשלגן 11147.6 מ״ג 11147.6 מ״ג
    אבץ 10937.5 מ״ג 10937.5 מ״ג
    סגור

עוגת לוטוס פרווה ברבע שעה הכנה! קלה ומהירה, מרשימה ביופייה והכי חשוב כל כך טעימה. אני הכנתי את העוגה בגרסת פרווה, כמו רוב העוגות שלי, אבל לגמרי אפשר להכין אותה גם בגרסה חלבית.

ארוחת שישי בערב
מירי כהן
X

מצרכים

מצרכים


בסיס

קרם

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: שמים בקערת מעבד המזון את העוגיות וטוחנים אותן היטב לפירורים דקים.
  2. מוסיפים את המחמאה המומסת וממשיכים לטחון עד לקבלת תערובת במרקם אחיד ולח.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה בתחתית ובפס נייר אפייה לרוחב הדופן, מעבירים את תערובת העוגיות לתבנית ומהדקים היטב לתחתית ומכניסים למקרר.
  4. מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם וו בלון (מקציף) שמים את כל מרכיבי הקרם ומקציפים לקצפת יציבה. שופכים את הקרם מעל הבסיס שהתייצב במקרר ומיישרים.
  5. מעל שכבת הקצפת יוצקים את ממרח הלוטוס ומיישרים בעדינות לכיסוי מלא.
  6. מפזרים על העוגה עוגיות לוטוס טחונות ומטביעים במרכז העוגה 3-4 עוגיות שלמות. לאחר שמסיימים לקשט, מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
  7. מחלצים מהתבנית ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
    עוגת לוטוס פרווה מושלמת 3
    עוגת לוטוס פרווה מהממת וטעימה בטירוף! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל

     

    עוגת יום הולדת בטעם של פעם

    ככה עושים את זה: עוגת ביסקוויטים של אמא

    עוגת מוס שוקולד מרשימה ב-10 דקות


    עוד מתכונים שאתם חייבים להכין!

    תגובות (13)

    Avatar

        Avatar
        מירי כהן

        היי ענת, התחתית של העוגה יותר קראנצ’ית וקשה. מומלץ להגיש את העוגה לאחר 10 דק’ לפחות כשיצאה מקירור

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody