-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 417.1 קק״ל 2502.3 קק״לפחמימות 313.0 גרם 1878.0 גרםשומן 315.3 גרם 1891.5 גרםנתרן 984.0 מ״ג 5904.1 מ״גחלבון 307.6 גרם 1845.3 גרםסיבים תזונתיים 307.2 גרם 1843.2 גרםשומן רווי 306.6 גרם 1839.7 גרםכולסטרול 305.9 מ״ג 1835.6 מ״גסידן 325.6 מ״ג 1953.8 מ״גברזל 307.1 מ״ג 1842.4 מ״גאשלגן 344.0 מ״ג 2064.1 מ״גאבץ 306.1 מ״ג 1836.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות417
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 417.1 קק״ל 2502.3 קק״לפחמימות 313.0 גרם 1878.0 גרםשומן 315.3 גרם 1891.5 גרםנתרן 984.0 מ״ג 5904.1 מ״גחלבון 307.6 גרם 1845.3 גרםסיבים תזונתיים 307.2 גרם 1843.2 גרםשומן רווי 306.6 גרם 1839.7 גרםכולסטרול 305.9 מ״ג 1835.6 מ״גסידן 325.6 מ״ג 1953.8 מ״גברזל 307.1 מ״ג 1842.4 מ״גאשלגן 344.0 מ״ג 2064.1 מ״גאבץ 306.1 מ״ג 1836.3 מ״גסגור
יש אנשים שמתבלבלים בין דגים מרוקאים ברוטב אדום לחריימה טריפוליטאי אדום. ההבדל משמעותי: מרוקאים מכינים דגים על טהרת שמן ותבלינים וטריפוליטאים על טהרת עגבניות. מה שכן, שניהם חריפים, אז תוסיפו את החריף בהדרגה לפי הטעם האישי שלכם.
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 417 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
8 שיני שוםכתושות
-
קצוצים גס
-
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
-
2 עגבניותמגורדות
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית אבקת מרק עוף
-
1 כף כמון טחון
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
1 כפית פפריקה חריפהאופציונלי, לפי הטעם
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית קימל טחון
-
2 כוסות מים רותחים
-
פילה נקי או 6 חתיכות דג טונה
-
1 לימוןסחוט
אופן הכנה
- במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים את השום והפלפלים עד להזהבה.
- מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות המגורדות ומערבבים.
- מתבלים, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים את הרוטב לרתיחה. מבשלים במשך כ-5 דקות.
- מכניסים לרוטב את הדגים ובעזרת כף יוצקים את הרוטב על הדגים לכיסוי מלא.
- ממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-15 דקות. אם מבשלים יותר מזה, הדגים עלולים להתייבש.
- יוצקים מעל מיץ לימון ומגישים מיד עם חלה.
אופן הכנה
- במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים את השום והפלפלים עד להזהבה.
- מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות המגורדות ומערבבים.
- מתבלים, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים את הרוטב לרתיחה. מבשלים במשך כ-5 דקות.
- מכניסים לרוטב את הדגים ובעזרת כף יוצקים את הרוטב על הדגים לכיסוי מלא.
- ממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-15 דקות. אם מבשלים יותר מזה, הדגים עלולים להתייבש.
- יוצקים מעל מיץ לימון ומגישים מיד עם חלה.
עוד מתכונים לשבת שכל המשפחה תאהב:
תגובות (16)
אפשר את המתכון עם דג בורי?
כן אין בעיה!
היכנתי בדיוק לפי ההוראות, רק השתמשתי בפילה סלמון.לא הפסקתי לאכול???????
כיף לקרוא!