רקע מירי כהן

חריימה טריפוליטאי אדום וטעים אש

תכינו הרבה לחם, כי מעבר לדגים המושלמים, מחכה לכם כאן סיר עם מלא רוטב עגבניות עשיר, שהכי כיף לנגב עם חלה טרייה
תכינו הרבה לחם, כי מעבר לדגים המושלמים, מחכה לכם כאן סיר עם מלא רוטב עגבניות עשיר, שהכי כיף לנגב עם חלה טרייה
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    417
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.1 קק״ל 2502.3 קק״ל
    פחמימות 313.0 גרם 1878.0 גרם
    שומן 315.3 גרם 1891.5 גרם
    נתרן 984.0 מ״ג 5904.1 מ״ג
    חלבון 307.6 גרם 1845.3 גרם
    סיבים תזונתיים 307.2 גרם 1843.2 גרם
    שומן רווי 306.6 גרם 1839.7 גרם
    כולסטרול 305.9 מ״ג 1835.6 מ״ג
    סידן 325.6 מ״ג 1953.8 מ״ג
    ברזל 307.1 מ״ג 1842.4 מ״ג
    אשלגן 344.0 מ״ג 2064.1 מ״ג
    אבץ 306.1 מ״ג 1836.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    417
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.1 קק״ל 2502.3 קק״ל
    פחמימות 313.0 גרם 1878.0 גרם
    שומן 315.3 גרם 1891.5 גרם
    נתרן 984.0 מ״ג 5904.1 מ״ג
    חלבון 307.6 גרם 1845.3 גרם
    סיבים תזונתיים 307.2 גרם 1843.2 גרם
    שומן רווי 306.6 גרם 1839.7 גרם
    כולסטרול 305.9 מ״ג 1835.6 מ״ג
    סידן 325.6 מ״ג 1953.8 מ״ג
    ברזל 307.1 מ״ג 1842.4 מ״ג
    אשלגן 344.0 מ״ג 2064.1 מ״ג
    אבץ 306.1 מ״ג 1836.3 מ״ג
    סגור

יש אנשים שמתבלבלים בין דגים מרוקאים ברוטב אדום לחריימה טריפוליטאי אדום. ההבדל משמעותי: מרוקאים מכינים דגים על טהרת שמן ותבלינים וטריפוליטאים על טהרת עגבניות. מה שכן, שניהם חריפים, אז תוסיפו את החריף בהדרגה לפי הטעם האישי שלכם.

אוכל מרוקאי
מירי כהן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים את השום והפלפלים עד להזהבה. 
  2. מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות המגורדות ומערבבים.
  3. מתבלים, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים את הרוטב לרתיחה. מבשלים במשך כ-5 דקות.
  4. מכניסים לרוטב את הדגים ובעזרת כף יוצקים את הרוטב על הדגים לכיסוי מלא.
  5. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך כ-15 דקות. אם מבשלים יותר מזה, הדגים עלולים להתייבש.
  6. יוצקים מעל מיץ לימון ומגישים מיד עם חלה.

    חריימה טריפוליטאי אדום וטעים אש 2
    אדום וטעים אש! חריימה טריפוליטאי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל


    עוד מתכונים לשבת שכל המשפחה תאהב:

    תגובות (16)

    Avatar

        Avatar
        מירי כהן

        כן אין בעיה!

      Avatar
      David

      היכנתי בדיוק לפי ההוראות, רק השתמשתי בפילה סלמון.לא הפסקתי לאכול???????

        Avatar
        מירי כהן

        כיף לקרוא!

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody