קרמשניט כמו בקונדיטוריה
טייק אופ זריז על קינוח קרמשניט שבדרך כלל קונים בקונדיטוריה. כל אחד יוכל להכין בקלות את הגרסה הזו, על בסיס בצק עלים מוכן והיא תהיה פריכה ומלאה בקרם כמו המקור
טייק אופ זריז על קינוח קרמשניט שבדרך כלל קונים בקונדיטוריה. כל אחד יוכל להכין בקלות את הגרסה הזו, על בסיס בצק עלים מוכן והיא תהיה פריכה ומלאה בקרם כמו המקור
- מירי כהן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 465.3 קק״ל 4653.0 קק״לפחמימות 79.1 גרם 791.0 גרםשומן 19.4 גרם 194.0 גרםנתרן 397.8 מ״ג 3978.0 מ״גחלבון 9.4 גרם 94.5 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.0 גרםשומן רווי 9.7 גרם 97.4 גרםכולסטרול 1.2 מ״ג 12.0 מ״גסידן 26.8 מ״ג 268.3 מ״גברזל 3.9 מ״ג 39.0 מ״גאשלגן 107.9 מ״ג 1079.2 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות465
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 465.3 קק״ל 4653.0 קק״לפחמימות 79.1 גרם 791.0 גרםשומן 19.4 גרם 194.0 גרםנתרן 397.8 מ״ג 3978.0 מ״גחלבון 9.4 גרם 94.5 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 22.0 גרםשומן רווי 9.7 גרם 97.4 גרםכולסטרול 1.2 מ״ג 12.0 מ״גסידן 26.8 מ״ג 268.3 מ״גברזל 3.9 מ״ג 39.0 מ״גאשלגן 107.9 מ״ג 1079.2 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.6 מ״גסגור
קינוח קרמשניט לא חייב להיות מסובך! מכינים קינוחי קרמשניט אישיים בקלות ובזריזות מבצק עלים מוכן, ממלאים בקרם קצפת מתוק ואוורירי, שאפשר להכין מראש ומפתיעים את המשפחה בקינוח רך ונימוח במעטפת קריספית משגעת.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 465 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 חבילה בצק עלים קפואמופשר לפי הוראות היצרן
קרם
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת צמחית להקצפהלגרסה חלבית- אפשר להשתמש בשמנת מתוקה חלבית
-
240מ"ל או 1 כוס מיםלגרסה חלבית- אפשר להשתמש בחלב
-
1 שקית סוכר וניל
-
2 כפות סוכר לבן
-
2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל
הגשה
אופן הכנה
- מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבצק המוכן לריבועים בגודל הרצוי למנה ומסדרים אותם בתבנית.
- אופים את דפי הבצק במשך כ-15 דקות או עד שהם מזהיבים.
- מוציאים מהתנור ומניחים בצד להצטנן בטמפרטורת החדר.
- מכינים את הקרם: מכניסים את כל מרכיבי הקרם לקערת המיקסר עם וו הבלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- מרכיבים את הקינוח: חותכים בעדינות את ריבועי הבצק בעזרת סכין משוננת באמצע לאורכם, אבל לא עד הסוף, כי נרצה ליצור מעין “כיס”.
- לתוך כל כיס מכניסים 2 כפות נדיבות מהקרם שהכנו.
- מסדרים את הקרמשניט על צלחות הגשה ולפני ההגשה זורים עליהם אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבצק המוכן לריבועים בגודל הרצוי למנה ומסדרים אותם בתבנית.
- אופים את דפי הבצק במשך כ-15 דקות או עד שהם מזהיבים.
- מוציאים מהתנור ומניחים בצד להצטנן בטמפרטורת החדר.
- מכינים את הקרם: מכניסים את כל מרכיבי הקרם לקערת המיקסר עם וו הבלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- מרכיבים את הקינוח: חותכים בעדינות את ריבועי הבצק בעזרת סכין משוננת באמצע לאורכם, אבל לא עד הסוף, כי נרצה ליצור מעין “כיס”.
- לתוך כל כיס מכניסים 2 כפות נדיבות מהקרם שהכנו.
- מסדרים את הקרמשניט על צלחות הגשה ולפני ההגשה זורים עליהם אבקת סוכר.
הערות
- אפשר להשתמש בבצק עלים שחתוך מראש לריבועים.
הערות
- אפשר להשתמש בבצק עלים שחתוך מראש לריבועים.
עוד מתכונים מתוקים אמא'לה ואבא'לה:
תגובות (6)
באיזו חברה וסוג הבצק עלים שהשתמשת?
שם החברה באמת לא משנה, מומלץ להשתמש בבצק עלים איכותי על בסיס חמאה, שיש בכל סופר.
רציתי לשאול אנחנו מפונים ואין לי תנור השאלה אם אפשר לאפות את בצק העלים בטוסטר ואיך כי כשניסיתי העלים לא התנפחו לי
היי לילך, מקווה שתשובו לביתכם בקרוב. בעייתי לאפות בטוסטר בגלל שהוא למעשה מועך את בצק העלים ולא מאפשר לו להתנפח. לצערי אין לזה ממש פתרון מלבד תנור או טוסטר אובן
אפשר גם עם בצק פילו???
לא, קרמשניט מכינים אך ורק עם בצק עלים.