-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 326.6 קק״ל 1633.0 קק״לפחמימות 115.8 גרם 579.0 גרםשומן 108.2 גרם 541.2 גרםנתרן 177.0 מ״ג 885.0 מ״גחלבון 94.2 גרם 470.8 גרםסיבים תזונתיים 93.3 גרם 466.6 גרםשומן רווי 96.0 גרם 480.2 גרםכולסטרול 93.0 מ״ג 465.0 מ״גסידן 96.7 מ״ג 483.4 מ״גברזל 93.2 מ״ג 465.8 מ״גאשלגן 116.2 מ״ג 581.0 מ״גאבץ 93.1 מ״ג 465.5 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות327
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 326.6 קק״ל 1633.0 קק״לפחמימות 115.8 גרם 579.0 גרםשומן 108.2 גרם 541.2 גרםנתרן 177.0 מ״ג 885.0 מ״גחלבון 94.2 גרם 470.8 גרםסיבים תזונתיים 93.3 גרם 466.6 גרםשומן רווי 96.0 גרם 480.2 גרםכולסטרול 93.0 מ״ג 465.0 מ״גסידן 96.7 מ״ג 483.4 מ״גברזל 93.2 מ״ג 465.8 מ״גאשלגן 116.2 מ״ג 581.0 מ״גאבץ 93.1 מ״ג 465.5 מ״גסגור
קבלו את מתכון הבית שלנו לרוזלך משגעים שמכינים מטורטיות בכמה דקות עבודה. אפשר למרוח על הטורטיות כל ממרח שאתם אוהבים, אני מכינה לפעמים עם ממרח שוקולד, לפעמים עם חמאת בוטנים או כמו כאן, עם ממרח לוטוס. מדובר בקינוח זריז, מושחת וממכר.
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 327 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 צנצנת ממרח לוטוס
-
לבזיקה על הרוזלך
אופן הכנה
- על משטח עבודה מניחים שלוש טורטיות ומורחים עליהן כמות נדיבה של ממרח לוטוס.
- מגלגלים את הטורטייה הראשונה לגליל הדוק, מניחים אותה על קצה הטורטייה השנייה ומגלגלים אותן יחד. ממשיכים באותה צורה עם הטורטייה השלישית עד שמתקבל רול שמנמן.
- מחממים מחבת יבשה ומניחים את רול הטורטייה עם התפר כלפי מטה. מטגנים כדקה עד להזהבה. מסובבים את הרול וממשיכים לטגן עד שהוא זהוב מכל הצדדים.
- מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר. חותכים לפרוסות בדומה לרוזלך ומגישים מיד.
אופן הכנה
- על משטח עבודה מניחים שלוש טורטיות ומורחים עליהן כמות נדיבה של ממרח לוטוס.
- מגלגלים את הטורטייה הראשונה לגליל הדוק, מניחים אותה על קצה הטורטייה השנייה ומגלגלים אותן יחד. ממשיכים באותה צורה עם הטורטייה השלישית עד שמתקבל רול שמנמן.
- מחממים מחבת יבשה ומניחים את רול הטורטייה עם התפר כלפי מטה. מטגנים כדקה עד להזהבה. מסובבים את הרול וממשיכים לטגן עד שהוא זהוב מכל הצדדים.
- מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר. חותכים לפרוסות בדומה לרוזלך ומגישים מיד.
עוד קינוחים שאתם חייבים להכין!
תגובות (10)
הי מירי, סליחה על כל הטיוטות. האם אפשר להכין ביום חמישי לשבת או שזה טוב רק בסמוך להכנה
היי מירי, יש להכין בסמוך להגשה.
הי מירי
הי, מירי