בישול
טבחה אפונה ובשר שכיף להגיש עם קוסקוס
טבחה אפונה ובשר הוא תבשיל עשיר שנהוג להגיש כתוספת לקוסקוס. אבל זו תהיה תוספת מושלמת גם לאורז, לקינואה או לכל דגן או קטניה אחרים שתגישו על השולחן
ארטישוק ממולא בשר וכרפס
בפסח כוכב שולחן החג שלנו הוא תבשיל מסורתי של ארטישוקים ממולאים בבשר וסלרי. יש בו את כל הירקות האביביים העונתיים, והוא טעים ומפנק במיוחד
מפרום כשר לפסח
מפרום! כיסי תפוחי אדמה ממולאים בקציצות בשר ומבושלים ברוטב אדום מתובל. טעים טעים והכי ביתי שיש! וזאת הגרסה שלי - מעולה וכשרה לפסח!
קציצות עם זיתים כשרות לפסח
המטבח המרוקאי עשיר בתבשילים ובקציצות מכל סוג אפשרי, ואין מטבח מרוקאי ללא סיר של קציצות קטנות ונימוחות ברוטב אדום עשיר וסמיך עם זיתים
פסטה ברוטב אדום הכי טעימה בעולם!
לכל משפחה יש מתכון משלה לפסטה ברוטב עגבניות, כי זו מנה שמכינים לעיתים קרובות, בתור גלגל הצלה, כשאין זמן להשקיע בארוחה. זה המתכון המשפחתי שלי
קציצות קיפוד: ארוחה שלמה בסיר אחד
מילה שלי- לא תהיה לכם שום בעיה לשווק את הקציצות הטעימות והבריאות האלה לילדים שלכם! פשוט תגידו להם שמדובר בקציצות קיפוד, ותראו איך הם יבקשו תוספת
ריבת בצל: הכוכבת של כל ארוחה
הריבה הזאת הולכת לכבוש לכם את הלב! ריבת בצל שמכינים בקלי קלות, על בסיס כמה מצרכים בודדים. מגישים כתוספת לאינספור מנות והיא פשוט משדרגת הכל!
חזה עוף מוקפץ בטעמים אסייתים
ארוחה שהיא גלגל הצלה במשפחה שלנו: כל פעם שיש בבית ילד רעב וחסר סבלנות, אני מכינה בכמה דקות עבודה, עוף מוקפץ בנוסח אסייתי וכולם מרוצים!
מרק חרירה: מלך המרקים המרוקאים
אחד המרקים הפופולריים ביותר מהמטבח המרוקאי, שנהוג להגיש בארוחה מפסקת או במוצאי יום כיפור. מרק סמיך, עשיר, מזין וממלא את הגוף באנרגיה וכוח
מרק לחשו: מרק סולת מרוקאי
מרק סולת מרוקאי מסורתי: טעים, בריא, עשיר וסמיך. מרק במרקם על גבול הדייסה, שמכינים בצ'יק, ממצרכים בסיסיים שיש בכל בית וכולם יבקשו מכם עוד מנה!
לעוד מתכונים