סלרי
ארטישוק ממולא בשר וכרפס
בפסח כוכב שולחן החג שלנו הוא תבשיל מסורתי של ארטישוקים ממולאים בבשר וסלרי. יש בו את כל הירקות האביביים העונתיים, והוא טעים ומפנק במיוחד
מרק חרירה: מלך המרקים המרוקאים
אחד המרקים הפופולריים ביותר מהמטבח המרוקאי, שנהוג להגיש בארוחה מפסקת או במוצאי יום כיפור. מרק סמיך, עשיר, מזין וממלא את הגוף באנרגיה וכוח
קציצות בשר עם שעועית ירוקה
אחת המנות המוכרות והנפוצות מהמטבח המרוקאי - קציצות קטנות ונימוחות שמתבשלות בתוך תבשיל עשיר של שעועית ירוקה וסלרי