מסננת
טבחה אפונה ובשר שכיף להגיש עם קוסקוס
טבחה אפונה ובשר הוא תבשיל עשיר שנהוג להגיש כתוספת לקוסקוס. אבל זו תהיה תוספת מושלמת גם לאורז, לקינואה או לכל דגן או קטניה אחרים שתגישו על השולחן
פסטה ברוטב אדום הכי טעימה בעולם!
לכל משפחה יש מתכון משלה לפסטה ברוטב עגבניות, כי זו מנה שמכינים לעיתים קרובות, בתור גלגל הצלה, כשאין זמן להשקיע בארוחה. זה המתכון המשפחתי שלי
3:38
סלט מיונז ותפוחי אדמה בסירות חסה של מירי כהן
סלט מיונז הוא ה־סלט של פסח אצל המרוקאים, והוא נקרא כך אף על פי שהמרכיב העיקרי בו הוא תפוחי אדמה ולא מיונז. מירי מכינה אותו כל שנה ומגישה בסירות חסה