קרש חיתוך
טבחה אפונה ובשר שכיף להגיש עם קוסקוס
טבחה אפונה ובשר הוא תבשיל עשיר שנהוג להגיש כתוספת לקוסקוס. אבל זו תהיה תוספת מושלמת גם לאורז, לקינואה או לכל דגן או קטניה אחרים שתגישו על השולחן
צ’ימיצ’ורי: הרוטב המושלם מהמטבח הארגנטינאי
צ'ימיצ'ורי הוא רוטב או מטבל מהמטבח הארגנטינאי על טהרת עשבי תיבול ושמן זית. יש לו שימושים רבים, והוא אפילו יכול לשמש חומר גלם בבישול ואפייה
ריבת בצל: הכוכבת של כל ארוחה
הריבה הזאת הולכת לכבוש לכם את הלב! ריבת בצל שמכינים בקלי קלות, על בסיס כמה מצרכים בודדים. מגישים כתוספת לאינספור מנות והיא פשוט משדרגת הכל!
מרק חרירה: מלך המרקים המרוקאים
אחד המרקים הפופולריים ביותר מהמטבח המרוקאי, שנהוג להגיש בארוחה מפסקת או במוצאי יום כיפור. מרק סמיך, עשיר, מזין וממלא את הגוף באנרגיה וכוח