פסטה ברוטב אדום הכי טעימה בעולם!
לכל משפחה יש מתכון משלה לפסטה ברוטב עגבניות, כי זו מנה שמכינים לעיתים קרובות, בתור גלגל הצלה, כשאין זמן להשקיע בארוחה. זה המתכון המשפחתי שלי
לכל משפחה יש מתכון משלה לפסטה ברוטב עגבניות, כי זו מנה שמכינים לעיתים קרובות, בתור גלגל הצלה, כשאין זמן להשקיע בארוחה. זה המתכון המשפחתי שלי
- מירי כהן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 431.9 קק״ל 1295.7 קק״לפחמימות 95.2 גרם 285.7 גרםשומן 43.2 גרם 129.7 גרםנתרן 3661.1 מ״ג 10983.2 מ״גחלבון 42.3 גרם 126.8 גרםסיבים תזונתיים 34.8 גרם 104.3 גרםשומן רווי 32.1 גרם 96.3 גרםכולסטרול 31.2 מ״ג 93.5 מ״גסידן 45.0 מ״ג 134.9 מ״גברזל 32.2 מ״ג 96.7 מ״גאשלגן 215.2 מ״ג 645.6 מ״גאבץ 31.4 מ״ג 94.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות432
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 431.9 קק״ל 1295.7 קק״לפחמימות 95.2 גרם 285.7 גרםשומן 43.2 גרם 129.7 גרםנתרן 3661.1 מ״ג 10983.2 מ״גחלבון 42.3 גרם 126.8 גרםסיבים תזונתיים 34.8 גרם 104.3 גרםשומן רווי 32.1 גרם 96.3 גרםכולסטרול 31.2 מ״ג 93.5 מ״גסידן 45.0 מ״ג 134.9 מ״גברזל 32.2 מ״ג 96.7 מ״גאשלגן 215.2 מ״ג 645.6 מ״גאבץ 31.4 מ״ג 94.1 מ״גסגור
בבית שלנו חורשים על ספגטי ברוטב עגבניות. זה אחד המאכלים האהובים עלינו ובצדק – הוא הכי פשוט להכנה והכי טעים שיש. אפשר להשתמש בכל סוג פסטה שרוצים. למבוגרים אני אוהבת להכין גרסה חריפה.
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 432 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה ספגטי
-
1 כף מלח דק
רוטב
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 בצלקצוץ
-
3 שיני שוםקצוצות
-
1 כף רסק עגבניות
-
2 עגבניותמגורדות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1 כוס מים רותחיםלהוסיף בהדרגה במידת הצורך
אופן הכנה
- מבשלים את הספגטי בסיר גדול עם מים ומלח לפי הוראות היצרן.
- מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את הרסק, העגבניות, התבלינים והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-10 דקות, עד שהרוטב מתחיל קצת להסמיך.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים גם אותה לסיר.
- מערבבים היטב עם הרוטב ומבשלים במשך 5 דקות נוספות על להבה נמוכה. מגישים מיד.
פסטה ברוטב ארבע גבינות. מנה מפנקת, כמו במסעדה
ספגטי עם כדורי בשר ברוטב עגבניות ואפונה
מתכון ב-10 דקות: פסטה רוזה. שלמות
מה תכינו היום עם הילדים? מאפינס פסטה וגבינה זהובים
אופן הכנה
- מבשלים את הספגטי בסיר גדול עם מים ומלח לפי הוראות היצרן.
- מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את הרסק, העגבניות, התבלינים והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-10 דקות, עד שהרוטב מתחיל קצת להסמיך.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים גם אותה לסיר.
- מערבבים היטב עם הרוטב ומבשלים במשך 5 דקות נוספות על להבה נמוכה. מגישים מיד.
פסטה ברוטב ארבע גבינות. מנה מפנקת, כמו במסעדה
ספגטי עם כדורי בשר ברוטב עגבניות ואפונה
מתכון ב-10 דקות: פסטה רוזה. שלמות
מה תכינו היום עם הילדים? מאפינס פסטה וגבינה זהובים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (17)
וואוווווו, יצא אכיל ,טעים, מגרה, עשיר, ובקיצור מושלם אין על המתכונים שלך !!!!!!!!! אפילו שאני בת 11 הצלחתי להכין בלי בעיה, מתכון קל ופשוט אבל התוצאה, אין מילה מתאימה חוץ מ- שלמות!
ממש יוצא מרק, אין פרופורציה עם המים. לא יותר מכוס מים. חבל על הטירחה.
היי אמילי, הורדתי את כמות המים והוספתי הערה להוסיף מים במידת הצורך. תודה על הערתך.
לא להכין!!! יצא לי נוזלי כמו מרק
היי רוני, אפשר להגביר את האש ולצמצם את הרוטב