רקע מירי כהן

פסטה ברוטב אדום הכי טעימה בעולם!

לכל משפחה יש מתכון משלה לפסטה ברוטב עגבניות, כי זו מנה שמכינים לעיתים קרובות, בתור גלגל הצלה, כשאין זמן להשקיע בארוחה. זה המתכון המשפחתי שלי
לכל משפחה יש מתכון משלה לפסטה ברוטב עגבניות, כי זו מנה שמכינים לעיתים קרובות, בתור גלגל הצלה, כשאין זמן להשקיע בארוחה. זה המתכון המשפחתי שלי
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    432
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 431.9 קק״ל 1295.7 קק״ל
    פחמימות 95.2 גרם 285.7 גרם
    שומן 43.2 גרם 129.7 גרם
    נתרן 3661.1 מ״ג 10983.2 מ״ג
    חלבון 42.3 גרם 126.8 גרם
    סיבים תזונתיים 34.8 גרם 104.3 גרם
    שומן רווי 32.1 גרם 96.3 גרם
    כולסטרול 31.2 מ״ג 93.5 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 134.9 מ״ג
    ברזל 32.2 מ״ג 96.7 מ״ג
    אשלגן 215.2 מ״ג 645.6 מ״ג
    אבץ 31.4 מ״ג 94.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    432
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 431.9 קק״ל 1295.7 קק״ל
    פחמימות 95.2 גרם 285.7 גרם
    שומן 43.2 גרם 129.7 גרם
    נתרן 3661.1 מ״ג 10983.2 מ״ג
    חלבון 42.3 גרם 126.8 גרם
    סיבים תזונתיים 34.8 גרם 104.3 גרם
    שומן רווי 32.1 גרם 96.3 גרם
    כולסטרול 31.2 מ״ג 93.5 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 134.9 מ״ג
    ברזל 32.2 מ״ג 96.7 מ״ג
    אשלגן 215.2 מ״ג 645.6 מ״ג
    אבץ 31.4 מ״ג 94.1 מ״ג
    סגור

בבית שלנו חורשים על ספגטי ברוטב עגבניות. זה אחד המאכלים האהובים עלינו ובצדק – הוא הכי פשוט להכנה והכי טעים שיש. אפשר להשתמש בכל סוג פסטה שרוצים. למבוגרים אני אוהבת להכין גרסה חריפה.

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי בסיר גדול עם מים ומלח לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
  3. מוסיפים את הרסק, העגבניות, התבלינים והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-10 דקות, עד שהרוטב מתחיל קצת להסמיך.
  5. מסננים את הפסטה ומוסיפים גם אותה לסיר.
  6. מערבבים היטב עם הרוטב ומבשלים במשך 5 דקות נוספות על להבה נמוכה. מגישים מיד.
    פסטה ברוטב אדום
    יש יותר טעים מפסטה ברוטב אדום? צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל

     

    פסטה ברוטב ארבע גבינות. מנה מפנקת, כמו במסעדה

    ספגטי עם כדורי בשר ברוטב עגבניות ואפונה

    מתכון ב-10 דקות: פסטה רוזה. שלמות

    מה תכינו היום עם הילדים? מאפינס פסטה וגבינה זהובים

     

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (16)

    Avatar

      Avatar
      אמילי חיים

      ממש יוצא מרק, אין פרופורציה עם המים. לא יותר מכוס מים. חבל על הטירחה.

        Avatar
        מירי כהן

        היי אמילי, הורדתי את כמות המים והוספתי הערה להוסיף מים במידת הצורך. תודה על הערתך.

      Avatar
      רוני איטם

      לא להכין!!! יצא לי נוזלי כמו מרק

        Avatar
        מירי כהן

        היי רוני, אפשר להגביר את האש ולצמצם את הרוטב

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody