רקע מירי כהן

חזה עוף מוקפץ בטעמים אסייתים

ארוחה שהיא גלגל הצלה במשפחה שלנו: כל פעם שיש בבית ילד רעב וחסר סבלנות, אני מכינה בכמה דקות עבודה, עוף מוקפץ בנוסח אסייתי וכולם מרוצים!
ארוחה שהיא גלגל הצלה במשפחה שלנו: כל פעם שיש בבית ילד רעב וחסר סבלנות, אני מכינה בכמה דקות עבודה, עוף מוקפץ בנוסח אסייתי וכולם מרוצים!
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    402
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.1 קק״ל 2010.4 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 53.0 גרם
    שומן 12.2 גרם 61.1 גרם
    נתרן 1804.5 מ״ג 9022.5 מ״ג
    חלבון 59.4 גרם 296.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 12.9 גרם
    כולסטרול 152.0 מ״ג 760.0 מ״ג
    סידן 37.9 מ״ג 189.6 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 466.3 מ״ג 2331.6 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    402
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.1 קק״ל 2010.4 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 53.0 גרם
    שומן 12.2 גרם 61.1 גרם
    נתרן 1804.5 מ״ג 9022.5 מ״ג
    חלבון 59.4 גרם 296.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 12.9 גרם
    כולסטרול 152.0 מ״ג 760.0 מ״ג
    סידן 37.9 מ״ג 189.6 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 466.3 מ״ג 2331.6 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור

מנת הדגל של המשפחה בשעות הקטנות של הלילה: אם פתאום תוקף אותנו הרעב, אני מכינה קוביות חזה עוף או פרגיות, מוקפצות ברוטב טריאקי וצ’ילי. זאת מנה זריזה, פשוטה להכנה וממש טעימה, שאני הכי אוהבת להגיש בטורטייה.

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכניסים את קוביות חזה העוף לתוך קערה ומוסיפים אליה את שמן הזית, השום והתבלינים.
  2. מערבבים היטב את קוביות חזה העוף והתבלינים בעזרת הידיים ומעסים אותן.
  3. מחממים מחבת גדולה עם שמן.
  4. מטגנים במחבת את קוביות חזה העוף המתובלות, במשך 5-6 דקות מכל הצדדים, עד שהן מתחילות להזהיב.
  5. מוסיפים את הרטבים לקוביות העוף שבמחבת, מנמיכים את הלהבה ומכסים את המחבת.
  6. ממשיכים לבשל את קוביות העוף ברוטב במשך 3-4 דקות נוספות.
  7. מגישים מיד.
    חזה עוף מוקפץ של מירי כהן
    ארוחת צהריים מושלמת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינארי: מיכל לוי אלחלל

     

אוכל שילדים ממש ממש אוהבים!

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מירי כהן

      רוטב הטריאקי והצ’ילי המתוק 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody