רקע מירי כהן

חביתת קישואים – הלהיט של בית האח הגדול

החביתה שאני אישית הכי אוהבת: חביתת קישוא טעימה וקלה להכנה, שתסגור לכם פינה לארוחת הבוקר או הערב!
החביתה שאני אישית הכי אוהבת: חביתת קישוא טעימה וקלה להכנה, שתסגור לכם פינה לארוחת הבוקר או הערב!
  • מירי כהן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    267
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.4 קק״ל 267.4 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 15.4 גרם
    שומן 29.8 גרם 29.8 גרם
    נתרן 547.4 מ״ג 547.4 מ״ג
    חלבון 35.3 גרם 35.3 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 609.4 מ״ג 609.4 מ״ג
    סידן 122.6 מ״ג 122.6 מ״ג
    ברזל 14.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 223.4 מ״ג 223.4 מ״ג
    אבץ 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    267
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 267.4 קק״ל 267.4 קק״ל
    פחמימות 15.4 גרם 15.4 גרם
    שומן 29.8 גרם 29.8 גרם
    נתרן 547.4 מ״ג 547.4 מ״ג
    חלבון 35.3 גרם 35.3 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 609.4 מ״ג 609.4 מ״ג
    סידן 122.6 מ״ג 122.6 מ״ג
    ברזל 14.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    אשלגן 223.4 מ״ג 223.4 מ״ג
    אבץ 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את הקישוא המגורד, הביצים, החלבונים, הקוטג’, המלח והפלפל.
  2. מחממים מחבת עם מעט שמן זית.
  3. שופכים את התערובת למחבת ומטגנים במשך כמה דקות, עד שהתחתית מזהיבה.
  4. הופכים את החביתה לצד השני בעזרת צלחת, כדי שהחביתה לא תתפרק ומטגנים במשך כמה דקות, עד הזהבה.
  5. מוציאים את החביתה המוכנה מהמחבת לצלחת וחותכים למשולשים בעזרת גלגלת פיצה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (19)

    Avatar

      Avatar
      אסתי ק.

      הי אחלה מתכון הבעיה שלי זה שהבלילה יוצאת לי מימית ולא מגובשת כמו חביתה

        Avatar
        מירי כהן

        נסי לסחוט את הקישואים המגוררים 🙂

        Avatar
        דוד ניסים

        להוסיף 4 כפיות קמח יעזור ממש

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody